Pastai cu ciolan afumat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de pastai
  • un ciolan afumat
  • 4 catei de uturoi
  • patrunjel
  • sare, boia, piper, 4 foi de dafin, vegeta

Mod de preparare

Se fierbe cca 2 ore ciolanul in apa cu sare, piper, foi de dafin, apoi se portioneaza, si se prajeste intr-o tigaie cu foarte putin ulei, se condimenteaza cu boia si piper.

Pastaile se oparesc intr-o apa cu sare si vegeta, apoi se scurg de apa si se adauga intr-o tigaie in care am pus putin ulei si usturoiul la prajit.

Se lasa sub capac inca 20 min, timp in care se mai adauga putina apa, sa nu se prinda, si putin piper.

In final, se pune patrunjelul verde tocat.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise