Pastai cu muschi de porc

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 borcane pastai verzi (800 gr fiecare) sau proaspete
  • 800 gr muschi de porc
  • 2 rosii mari
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie cubulete.

Intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga carnea lasandu-se 3-4 min cat sa iese sangele din ea, sa se rumeneasca putin.

Apoi se pune apa sa acopere bine de tot carnea pentru a se putea face bine, sa fie frageda si se acopera cu un capac.

Ceapa se curata si se taie rondele.

Rosia se curata de pielita si se toaca cubulete.

Se adauga si legumele peste carne.

Se da gust cu piper si sare.

Intre timp pastaile se scot din borcane si se spala in 2 ape.

Cand carnea este facuta bine se pun pastaile (erau fierte si de asta nu necesitau sa stea prea mult la facut....daca nu sunt fierte le puneti mai din timp).

Peste se pune si usturoiul pisat.

Bulionul se desface in 100 ml vin alb si se toarna in oala.

Mai lasam 5 minute pe foc si oprim mancarea.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise