Pastai cu muschi de porc

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 borcane pastai verzi (800 gr fiecare) sau proaspete
  • 800 gr muschi de porc
  • 2 rosii mari
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie cubulete.

Intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga carnea lasandu-se 3-4 min cat sa iese sangele din ea, sa se rumeneasca putin.

Apoi se pune apa sa acopere bine de tot carnea pentru a se putea face bine, sa fie frageda si se acopera cu un capac.

Ceapa se curata si se taie rondele.

Rosia se curata de pielita si se toaca cubulete.

Se adauga si legumele peste carne.

Se da gust cu piper si sare.

Intre timp pastaile se scot din borcane si se spala in 2 ape.

Cand carnea este facuta bine se pun pastaile (erau fierte si de asta nu necesitau sa stea prea mult la facut....daca nu sunt fierte le puneti mai din timp).

Peste se pune si usturoiul pisat.

Bulionul se desface in 100 ml vin alb si se toarna in oala.

Mai lasam 5 minute pe foc si oprim mancarea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise