Pastai cu rosii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de pastai
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • 150 ml apa
  • sare dupa gust
  • ulei

Mod de preparare

Pastaile se spala si se pun la scurs. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei. Adaugam pastaile si apa si acoperim. Fierbem pana se inmoaie pastaile si abia atunci adaugam rosiile tocate si sarea.

Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise