Pastai cu rosii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de pastai
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • 150 ml apa
  • sare dupa gust
  • ulei

Mod de preparare

Pastaile se spala si se pun la scurs. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei. Adaugam pastaile si apa si acoperim. Fierbem pana se inmoaie pastaile si abia atunci adaugam rosiile tocate si sarea.

Se servesc calde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise