Paste chinezesti cu pui si legume

Se fierb pastele 3 minute in apa clocotita, apoi se scurg.

Timp pregatire
1815 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr-Paste chinezești
  • 50 ml- ulei de masline
  • 300 gr-piept de pui
  • 1 buc -ceapa mărime medie
  • 1buc-morcov
  • 1buc-ardei capia
  • Bulion
  • Apa
  • Sare
  • Piper
  • Frunza de dafin

Mod de preparare

Se fierb pastele 3 minute în apă clocotită, apoi se scurg.

Urmează sosul:

Se încinge uleiul, se adaugă ceapa, apoi morcovul, apoi se adaugă ardeiul capia și se calesc puțin, se adaugă și pieptul de pui si se calesc impreuna. Se adaugă bulionul amestecat in 200 ml apa. Se ține pe foc până se incorporeaza bine totul.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise