Paste cu muraturi prajite

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste fierte in apa cu putina sare,
  • muraturi diverse,
  • ketchup sau sos de ceapa cu rosii

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare si putin ulei, se trec apoi prin jet de apa rece si se scurg bine.

Separat se prajesc in putin ulei muraturi taiate dupa plac in cubulete, feliute.

Se amesteca toate si se consuma in post, iar daca se adauga si sunculita presata, este si mai gustoasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise