Paste cu piept de pui si ardei copti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga paste spirale sau fundite,
  • 4 ardei grasi rosii copti(eu am la congelator),
  • 1 piept de pui,
  • 2 rosii mari,
  • 1 ceapa mica,
  • 3 catei usturoi,
  • 3 linguri ulei,
  • sare,
  • piper,
  • frunze busuioc proaspat.

Mod de preparare

Ardeii copti ii taiem cubulete.

Spalam rosiile si le taiem cubulete. Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Taiem pieptul de pui tot cubulete si il prajim in ulei7-10 minute. Cand este aproape facut se adauga ceapa tocata foarte fin, mai lasam 2 minute la prajit, adaugam rosiile decojite de pielita si ardeii taiati deja.

Condimentam cu sare si piper si lasam sa mai fiarba inca 5 minute. La final adaugam usturoiul zdrobit si frunzele de busuioc tocate marunt. Busuiocul va da o savoare deosebita preparatului.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise