Paste cu pui și ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • • 4 pulpe pe pui
  • • paste, eu am folosit jumătate de pachet de bavette
  • • 8 ciuperci
  • • 1 ceapă
  • • o linguriță de vegeta
  • • 2 căței de usturoi
  • • ulei de măsline
  • • 1 lingură de smântână
  • • pătrunjel verde și uscat

Mod de preparare

După câteva săptămâni agitate, în care am lipsit din spațiul online, revin cu o reteță pentru cină delicioasă, savurată de noi alături de un pahar de vin!

Pulpele de pui se rumenesc în puțin ulei de măsline, apoi se scot pe o farfurie și se păstreză la cald. În același ulei am călit ceapa și usturoiul tocate, peste care am adăugat ciupercile feliate.

Când ciupercile s-au înmuiat, am pus înapoi bucățile de pui, am turnat puțină apă și le-am lăsat să fiarbă la foc mic.

Separat am fiert pastele, le-am strecurat, le-am stropit cu ulei de măsline și am presărat peste ele puțină vegeta și pătrunjel verde și uscat (aș fi preferat doar verde, dar nu am avut destul prin casă :).

Între timp, bucățile de pui și ciupercile au fiert. Am asezonat mâncarea cu sare, piper și am pus smântâna (focul să fie stins pentru a nu se brânzi). Pentru un gust nemaipomenit am presărat puțin pătrunjel proaspăt și în mâncare.

Delicioasă cină!! Să aveți poftă bună!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise