Paste cu tocanita de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste fainoase
  • 700-1000g ciuperci crude
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • lapte
  • 2 linguri de faina
  • apa
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune apa la fiert cu putina sare si ulei si cand clocoteste apa si pun pastele, cand sunt firte se pun intr-o strecuratoare si se clatesc cu apa rece si se lasa sa se scurga de apa.

Tocanita de ciuperci am preparato astfel:

Intr-o cratita am pus putin ulei, ceapa taiata marunt ,morcovul dat prin razatoarea cea mica apoi boia, am lasat sa se incalzeasca putin apoi am pus ciupercile taiate si am amestecat peste care am pus o cana de apa, am pus piper si sare si am acoperit si am lasat sa fiarba la foc mic pana a scazut apa si sau fiert ciupercile.Cand a scazut apa am pus lapte (aici in functie cat de multe ciuperci aveti sau cat de multa sa fie :D)am lasat sa dea in clocot unde apoi am facut putina ingroseala de 2 linguri de faina cu putina apa si am pus peste si am mai lasat sa clocoteasca putin,iar spre final am pus patrunjelul verde.

Pofta Buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise