Paste cu ton

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie paste scurte
  • 1 ceapa
  • 240gr ton in ulei (3 cutiute mici sau 2 mari)
  • 3-4 rosii
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel verde tocat,piper,sare
  • ulei de masline

Mod de preparare

In primul rand punem la foc o oala cu apa in care punem sare (la 5 lt de apa o lingurita plina). Intr-o tigaie cu margini mai inalte, punem la incins 4-5 linguri de ulei de masline, punem apoi ceapa tocata si lasam la foc mititel sa se inmoaie un pic.Intre timp scurgem bine de ulei conservele de ton si le adaugam peste ceapa,lasam sa se caleasca un pic la foc mic dupa care adaugam rosiile tocate si lasam sa se faca pana sunt rosiile gatite bine,adaugam sare si piper dupa gust. Cand apa clocoteste adaugam pastele si le fierbem conform timpului dupa eticheta,le scurgem, le punem inapoi in oala si turnam sosul de ton impreuna cu patrunjelul tocat si usturoiul pisat bine. Amestecam totul bine,eventual daca ne place mai adaugam 2-3 linguri de ulei de masline,si servim pastele calde.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise