Paste picante

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g paste din porumb
  • 100 g cascaval afumat (optional)
  • 2 cepe
  • 4 ciuperci
  • 3 arei iuti mici
  • 2 catei de usturoi
  • sos de rosii
  • pimento cili sauce
  • oregano
  • busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pastele se fierb 8-10 min in 2 L de apa cu 3-4 linguri de vegeta. Ceapa se taie marunt si se prajeste pana capata o culoare galbuie. Se adauga ciupercile si ardeii iuti care se maruntesc bine in prealabil. La final se toarna putin pimento cili sauce, sare si piper dupa gust, iar oregano si busuioc din belsug. Optional se poate adauga 100 g de cascaval afumat. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise