Pasteta de legume cu morcovi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 1 ou
  • o lingura ulei
  • 150 ml apa
  • sare
  • 2 oua
  • o ceapa
  • 400 g legume(varza
  • morcovi
  • ardei
  • dovlecei)
  • 2 rosii
  • 250 g cartofi fierti
  • 2 linguri unt
  • 250 g creme fraiche
  • 2 linguri lapte
  • condimente

Mod de preparare

Din faina, sare, ou, ulei si apa se face un aluat. Se da la rece. Legumele se toaca si se dinstuie in putin ulei. Se condimenteaza cu sare, piper, boia. Se iau de pe foc si se amesteca cu ouale, creme fraiche si putina verdeata tocata.

Se intinde aluatul in forma de dreptunghi, se pun legumele, se ruleaza si se unge cu lapte. Se coace 40 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise