Pasticcio di zucchini

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 dovlecei potriviti
  • 2 mozzarella(sau cas proaspat de vaca200gr)
  • 1 ceapa mica
  • ulei de masline extravirgin
  • sare
  • 3 linguri pesmet

Mod de preparare

Se toaca ceapa foarte marunt si se pune la calit in uleiul de masline extravirgin, cand s-a inmuiat un pic se adauga dovleceii ,in prealabil spalati si taiati felii cu coaja cu tot. Se lasa la calit pana se inmoaie un pic,se adauga sarea,si se opreste focul. Se adauga mozzarella sau casul taiate bucati destul de potrivite se amesteca.

totul si se toarna intr-o forma unsa cu ulei de masline si se presara deasupra pesmetul.Se da la cuptorul incins la 200grade timp de 30 min circa pana pesmetul e bine rumenit.Se serveste atat cald cat si rece ca aperitiv sau garnitura, ca fel principal la cina, cum doriti, este foarte foarte gustos

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise