Pastrav cu anchois si lamaie

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 pastravi proaspeti
  • -1 lamaie
  • -6 anchois din conserva
  • -1 rosie
  • -coaja de portocala
  • -1 capatana de usturoi zdrobita
  • -sare,piper,cimbru praf,boia dulce,rozmarin praf
  • -mustar bobite
  • -ulei de masline
  • -sos pesto, 1 pahar vin alb

Mod de preparare

Se eviscereaza pastravii,se lasa o noapte in frigider fezandati cu sare,piper,cimbru,rozmarin si boia.A 2-a zi se aseaza pestii in tava unsa cu ulei de masline;se umplu pestii cu cate 2 anchois ,2 catei de usturoi zdrobiti cu latul cutitului si necuratati si 2 felii de lamaie;se toarna vinul,se decoreaza fiecare peste cu felii de lamaie,coaja de portocala,si sos de lamaie(zeama de lamaie,ulei de masline,sos pesto-1 lingurita,miere de albine-1 lingurita,1 lingurita mustar bobite).Se introduce tava pentru 40 minute la 180 grade.I-am servit alaturi de mamaliga si restul de sos de lamaie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise