Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pasrtavi pproaspeti
  • 8 felii rondele de lamiae
  • zeama de la 1 lamaie
  • 4-5 catei de usturoi zdrobiti
  • sare si piper dupa gust
  • 12 frunze de salvie proaspete
  • cimbru proaspat
  • oregano proaspat
  • maghiran proaspat

Mod de preparare

Se curata pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie

pergament,se ung pestii cu ulei se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamiae, iar in burta fiecarui pastrav se pun cate 2 felii de lamiaie si ierburile aromatice,iar usturoiul zdrobit se pune in tava langa peste. Se da tava la cuptorul prancalzit la 200gC pentru 30-40 de minute.Cand este gata se serveste alaturi de cartofi natur si cateva ciuperci.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise