pastrav cu pastai si sos de soia

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pastravi mici
  • fasole pastai galbena si verde
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml sos soia
  • 50 ml vin alb
  • 1 lime
  • sare
  • piper si orez pentru garnitura.

Mod de preparare

In uleiul incins se pune usturoiul maruntit pana capata o culoare aurie, dupa care se scoate si se adauga pastravul taiat rondele.Cand pastravul este facut se scoate si in tigaie se adauga fasolea impreuna cu sosul de soia si vinul alb.Cand legumele sunt apropae gata se aduga pastravul si cu zeama de la jumatate de lime. se serveste cu garnitura de orez.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise