PASTRAV IN CRUSTA DE COSTITA

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • PENTRU 10 PORTII :
  • - pastrav eviscerat - 1 buc
  • - lamai - 0.200
  • - ciuperci champignon - 0.100
  • - rosii - 0.200
  • - bacon ( costita ) - 0.350
  • - ulei masline - 0.100
  • - sare - 0.010
  • - piper alb - 0.0001
  • - cartofi - 1.000
  • - morcovi - 0.500
  • - conopida - 0.700

Mod de preparare

Pastravul eviscerat si spalat bine se umple cu felii de ciuperci, rosii si lamaie , se marineaza cu ulei de masline, sare si piper alb , se impatureste ( se bardeaza ) cu transe subtiri de bacon ( costita )si se frige pe gratar , pe o parte si pe alta.

Din cartofi se executa cocoti ( butoiase ) , care se fierb de consistenta cartofilor naturi.

Morcovii se taie sub forma de bastoase, care se fierb in apa cu sare.

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.

Preparatul se prezinta astfel : pestele fript se pune pe farfurie, alaturi de legume. Se poate decora cu felii de lamaie sau la imaginatia celui care este bucatar de servici.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise