Pastrav la cuptor

Se curata pestele de solzi si de intestine se spala bine si se presara sare si mirodenii pentru peste.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pastrav
  • zeama de la o lamaie
  • usturoi
  • mirodenii penu peste

Mod de preparare

Se curata pestele de solzi si de intestine se spala bine si se presara sare si mirodenii pentru peste. Se aseaza in folie de aluminiu cu putin mujdei de suturoi, zeama de lamaie si ulei de masline se inchide folia de aluminiu si se da la cuptor. Se serveste de prrinta cu cartofi natur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise