Pastrav la cuptor

Pestele se curata, se spala si se pune intr-o tava de marime potrivita sau intr-un vas termorezistent.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pastrav proaspat mare
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 2 mere rosii
  • 3-4 cartofi
  • 2 rosii
  • usturoi, sare, magheran, rosmarin, oregano, busuioc
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala si se pune intr-o tava de marime potrivita sau intr-un vas termorezistent. Se presara cu condimente si se toarna ulei pe fundul tavii/vasului.

Cartofii, merele, ceapa, morcovul, rosiile taiate felii se aseaza si ele in tava. Se da la cuptor pt.cca.45 min/ 1 h

Cand este gata se serveste cu felii de lamaie si patrunjel verde tocat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise