Pastrav la cuptor

Pestele se curata, se spala si se pune intr-o tava de marime potrivita sau intr-un vas termorezistent.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pastrav proaspat mare
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 2 mere rosii
  • 3-4 cartofi
  • 2 rosii
  • usturoi, sare, magheran, rosmarin, oregano, busuioc
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala si se pune intr-o tava de marime potrivita sau intr-un vas termorezistent. Se presara cu condimente si se toarna ulei pe fundul tavii/vasului.

Cartofii, merele, ceapa, morcovul, rosiile taiate felii se aseaza si ele in tava. Se da la cuptor pt.cca.45 min/ 1 h

Cand este gata se serveste cu felii de lamaie si patrunjel verde tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise