Pastrav la cuptor

Reteta de pastrav la cuptor. Pastrav la cuptor reteta simpla. Pastrav la cuptor cu ulei de masline, lamaie, sare si piper. Retete de pastrav la cuptor. Retete cu pastrav. Retete cu peste.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pastravi
  • 3 linguri ulei masline
  • 2-3 catei usturoi
  • condimente dupa gust
  • sare
  • piper
  • sucul de la o lamaie
  • pesmet

Mod de preparare

Aceasta este una dintre cele mai simple si delicioase retete de pastrav la cuptor. Se face usor, este delicioasa si sanatoasa.

Se curata pestele si se sareaza. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sucul de la lamaie, uleiul de masline si condimentele. Cu acest amestec se ung foarte bine pestii. Se lasa pastravul la marinat (in frigider) peste noapte. Daca nu eset posibil lasati-l macar 3-4 ore.

A doua zi dam pestele prin pesmet pe ambele parti si-l asezam intr-o tava cu grill.

Lasam pestele in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, pana se rumeneste bine pe ambele parti.

Noi i-am servit cu cartofi de primavara.

Incercati si voi reteta de pastrav la cuptor, o sa va placa negresit. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise