Pastrav mediteran

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 pastravi mai mari
  • -rosii coapte
  • -usturoi-1 catel
  • -patrunjel,piper, sare,1 pahar vin alb,
  • -masline negre,seminte de pin
  • -pesmet -1 lingura

Mod de preparare

-pestele se curata si se spala bine;

-se ia o tava,se captuseste cu aluminiu,se aseaza pestele intreg sau taiat felii mai groase;

-se completeaza u masline,rosii taiate feliute,sare piper,patrunjel,usturoi,vinul alb,iar deasupra se presara pesmetul,si semintele de pin(optional)

-se da la cuptor la foc incins timp de 20 minute

-se poate servii cu cartofi nature;

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise