Pastrav mediteran

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 pastravi mai mari
  • -rosii coapte
  • -usturoi-1 catel
  • -patrunjel,piper, sare,1 pahar vin alb,
  • -masline negre,seminte de pin
  • -pesmet -1 lingura

Mod de preparare

-pestele se curata si se spala bine;

-se ia o tava,se captuseste cu aluminiu,se aseaza pestele intreg sau taiat felii mai groase;

-se completeaza u masline,rosii taiate feliute,sare piper,patrunjel,usturoi,vinul alb,iar deasupra se presara pesmetul,si semintele de pin(optional)

-se da la cuptor la foc incins timp de 20 minute

-se poate servii cu cartofi nature;

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise