Pastrav prajit cu sos de usturoi verde

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pastravi mari proaspeti
  • 50 g pesmet
  • 50 g faina de malai
  • o legatura de usturoi verde
  • 4-5 linguri ulei pentru sos
  • zeama de lamaie
  • sare,piper
  • ulei pntru prajit
  • frunze de menta proaspete

Mod de preparare

Trecem pestele spalat prin amestecul de faina de malai, pesmet, sare si piper.Prajim pestele in tigaia cu ulei incins, cam 3 minute pe fiecare parte.

Intre timp preparam sosul de usturoi. Tocam marunt usturoiul verde, il pasam cu sare, ulei si zeama de lamaie.

Servim pestele cu sos de usturoi si mamaliguta, ornam cu frunze de menta proaspata

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise