Patatas a lo pobre

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • un ardei verde
  • taiat fisii
  • o ceapa
  • taiata mare
  • 1/2 litru ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Se lasa cartofii intr-un vas cu apa, timp de 20 minute. Se incalzeste uleiul intr-un vas mare, se adauga cartofii sarati. Se lasa la foc mare timp de cinci minute, intorcind cartofii, dupa care se face focul mic. Se acopera vasul si se lasa la prajit zece minute. Se adauga ardeii si ceapa si se mai lasa zece minute. Se verifica din cind in cind sa nu se lipeasca de vas cartofii. Cartofii sint gata cind au fiert si au devenit usor crocanti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise