Patatata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr sunca
  • 4 cepe
  • 600 gr cartofi
  • 500 gr rosii
  • 4 ardei
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare

Ceapa se taie pestisori, sunca se taie cuburi si impreuna se inabusa cu putin ulei. Cand sunt aproape gata se adauga cartofii curatati si taiati cuburi, rosiile decojite si taiate cuburi, ardeii si se lasa la foc potrivit 30 min.

Se sareaza si se serveste cu patrunjel taiat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise