Pate de ficat

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg muschi de porc
  • 1/2 kg ficat de porc
  • 4-5 cepe mari
  • 1/2 kg untura de porc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele si se pune la prajit in untura, cind este prajita se adauga ceapa taiata si dupa ce este prajita se adauga ficatul taiat bucati.Se lasa sa se prajeasca bine ,bine (aproape arse). Dupa ce se racoresc putin se dau de doua ori prin masina de tocat, se condimenteaza dupa gust ,se pun in borcanase nu prea mari si se dau la dust(se pune intr-o oala mare un prosop de bucatarie ,se aseaza borcanele unele linga altele se pune apa pina la jumatatea borcanelor se acopera cu alt prosop si se lasa la fiert) cca.1,5 ore.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise