Pateu Delicios

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g branza de vaci proaspata
  • 3 linguri smantana(50 g)
  • 2 linguri lapte dulce( 30 g)
  • 2 linguri ulei (25 g)
  • o ceapa mica tocata foarte fin , 2 catei de usturoi tocati marunt
  • 1/2 lingurita sare, cateva fire de marar tocate foarte fin

Mod de preparare

Se freaca toate ingredientele foarte bine intr-un castron cu o lingura de lemn, pana se obtine o pasta. Se fac tarine si se orneaza cu bucati de masline taiate fin .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise