Pateu Delicios

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g branza de vaci proaspata
  • 3 linguri smantana(50 g)
  • 2 linguri lapte dulce( 30 g)
  • 2 linguri ulei (25 g)
  • o ceapa mica tocata foarte fin , 2 catei de usturoi tocati marunt
  • 1/2 lingurita sare, cateva fire de marar tocate foarte fin

Mod de preparare

Se freaca toate ingredientele foarte bine intr-un castron cu o lingura de lemn, pana se obtine o pasta. Se fac tarine si se orneaza cu bucati de masline taiate fin .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise