Pateuri

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 g margarina;
  • - 250 g branza de vaci;
  • - 250 g faina
  • - un ou;
  • Umplutura:
  • - 200 g branza de vaci;
  • - un ou
  • - o lingura branza de oi;
  • sau:
  • - carnaciori;
  • - ciuperci;
  • - ou pentru uns;
  • - mac sau susan pentru presarat peste pateuri.

Mod de preparare

Faci un aluat din margarina, ou, faina si branza. Intinzi o foaie pe care o tai in dreptunghiuri. Din branza de vaci, de oi si ou se btine umplutura.Asezam umplutura din branza sau carnaciori sau ciupercipeste dreptunghiuri. Se lipesc dreptunghiurile la capete. Se ung cu ou batut, se asaza in tava tapetata cu hartie de copt, se presara cu mac sau susan. Se da la cuptorul incins pentru o jumatate de ora.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise