Pateuri

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 g margarina;
  • - 250 g branza de vaci;
  • - 250 g faina
  • - un ou;
  • Umplutura:
  • - 200 g branza de vaci;
  • - un ou
  • - o lingura branza de oi;
  • sau:
  • - carnaciori;
  • - ciuperci;
  • - ou pentru uns;
  • - mac sau susan pentru presarat peste pateuri.

Mod de preparare

Faci un aluat din margarina, ou, faina si branza. Intinzi o foaie pe care o tai in dreptunghiuri. Din branza de vaci, de oi si ou se btine umplutura.Asezam umplutura din branza sau carnaciori sau ciupercipeste dreptunghiuri. Se lipesc dreptunghiurile la capete. Se ung cu ou batut, se asaza in tava tapetata cu hartie de copt, se presara cu mac sau susan. Se da la cuptorul incins pentru o jumatate de ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise