patrunjel la borcan pentru iarna

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Patrunjelul se spala si se toaca marunt. Peste el se pune sare, se amesteca, dupa care se baga in borcan, indesandu-se cu o lingura. Trebuie sa ii punem sare indeajuns, pentru a nu se strica. Borcanele se baga in debara la rece pentru iarna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise