Pavlova expres

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 20 de bezele mici
  • - 500 ml de frişcă
  • - 500 g de fructe roşii proaspete sau congelate(căpşuni, frăguţe, zmeură)

Mod de preparare

Dacă folosiţi fructe congelate, să le decongelaţi înainte de folosire.

Intr-un platou de sticlă mai adânc, puneţi un rând de bezele, apoi un rând de frişcă, fructe roşii, frişcă, bezele şi decoraţi cu fructele păstrate în acest scop.

Serviţi imediat să nu se moaie bezelele..

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise