Supa de mazare si menta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 - 300 g mazare
  • - 5 - 6 fire de ceapa verde
  • - un cartof potrivit
  • - un catel de usturoi
  • - 850 ml supa de pui sau legume
  • - 4 linguri menta tocata marunt
  • - o lingurita zahar
  • - o lingura zeama de lamaie sau lime
  • - 150 ml smantana

Mod de preparare

Fierbeti ceapa verde tocata marunt cu cartoful si usturoiul pisat in supa de pui sau legume. Dati in fiert apoi reduceti focul si fierbeti pana ce legumele sunt moi. Adaugati mazarea si fierbeti pentru 5 minute. Nu fierbeti mai mult caci mazarea isi va pierde din gust.

Adaugati menta, zaharul si zeama de lamaie si lasati supa sa se racoreasca putin. Pasati legumele intr-un blender apoi adaugati smantana si amestecati bine. Serviti ca atare sau cu cateva crutoane.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise