Penne cu legume

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 350 gr penne
  • 1 broccoli mic
  • 1 cana morcov taiat cuburi
  • 6 ciuperci medii
  • 250ml passata di pomodoro (pasta de rosii)
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert conform instrunctiunilor de pe ambalaj. Intre timp, se pun morcovii si broccoli (taiati in bucati micute) la calit cu uleiul si o ceasca de apa. Cand scade apa, adaugam ciupercile feliate si lasam sa se faca bine si sa scada si zeama lasata de ciuperci. Adaugam sucul de rosii si codimentele. Lasam inca 2-3 minute si gata sosul. Intre timp, sigur au fiert si pastele. Le adaugam peste sos si gata!

Pastele sunt perfecte pentru un pranz sau o cina de vara. Legumele merg perfect langa paste, asadar veți avea un preparat gustos si sanatos!

Pofta mare!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise