Punem pastele la fiert in apa cu sare, la foc potrivit. Separat, curatam ceapa si o tocam marunt, morcovi ii curatam si ii dam pe razatoare. Ii punem la calit impreuna cu ceapa Ii calim intr-o lingura de ulei impreuna cu 3-4 catei de usturoi intregi si zdrobiti. Dupa ce ceapa si morcovi s-au aurit, adaugam tonul scurs bine de ulei si tinem pe foc, amestecand continuu, cca 3 minute. Adaugam pasta de tomate, mirodeniile, 2-3 catei de usturoi tocati marunt, verdeata si mai tinem pe foc 4-5 minute. Daca sosul are prea mult ulei ( se poate lasa de la ton) eliminati surplusul cu o lingura. Dupa ce pastele au fiert, le spalam sub jet de apa si le amestecam cu sosul.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise