PEPENE GALBEN UMPLUT CU CARNE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 pepene galben,
  • 1/2kg.carne de porc tocata,
  • 2 cepe,
  • 2 linguri bulion,
  • 100g.alune,
  • 100g.stafide,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • felii de rosii,de ardei gras si gogosar pentru decor;

Mod de preparare

1. Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei. Cand s-a aurit putin, se adauga carnea tocata, se amesteca, se potriveste de sare si piper si se lasa sa se caleasca pana se formeaza o pasta omogena. Se adauga bulionul si se mai lasa sa fiarba cca. 10 minute. Cand este gata, se amesteca cu alunele si stafidele.

2. Se umple jumatatea de pepene cu aceasta compozitie si se decoreaza cu felii de rosii, ardei si gogosar crud.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise