Pepeni murati

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pepeni
  • gogonele
  • castraveţi
  • frunze de telina
  • frunze de hrean.

Mod de preparare

Se aleg pepeni mici din piata, care nu se mai coc. Se spala si se pun in borcane, iar printre ei se pun castraveti, gogonele şi pentru aroma frunze de telina si hrean. Pentru fiecare litru de apa, se pune 25 g. de sare. Se fierbe saramura, se lasa sa se raceasca, se toarna peste muraturi si leaga borcanele la gura.

Se pun intr-un loc racoros si se lasa la murat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise