Peperonata mea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 ardei grasi(pot fi de diferite culori)
  • 2 catei de usturoi
  • 150g piept pui
  • 150g costita afumata
  • 2 linguri ulei de masline(sau un cub de unt)
  • condimente dupa gust(menta da un gust foarte bun)
  • 1 pahar de vin demidulce

Mod de preparare

Se spala ardeii, se taie cubulete cam de 3-4 cm, la fel procedam si cu puiul si costita. Punem uleiul in tigaie si dupa ce s-a incins adaugam carnea de pui, costita si usturoiul si se calesc aproximativ 5 min impreuna. Adaugam si ardeii, un paharel de vin demidulce si le lasam pe foc circa 15 min amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca. Adaugati condimente dupa gust.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise