pere in vin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pere
  • vin rosu
  • zahar
  • scortisoara baton

Mod de preparare

intr-un vas se pune vinul la fiert cu zaharul si batonul de scortisoara

se adauga perele spalate bine (de preferinta pere mici)..

cand acestea s-au inmuiat se scot

continuam fierberea vinului pana obtinem un sirop putin mai consistent

se servesc reci ..langa o inghetata ar fii de preferat:))

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise