pere in vin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pere
  • vin rosu
  • zahar
  • scortisoara baton

Mod de preparare

intr-un vas se pune vinul la fiert cu zaharul si batonul de scortisoara

se adauga perele spalate bine (de preferinta pere mici)..

cand acestea s-au inmuiat se scot

continuam fierberea vinului pana obtinem un sirop putin mai consistent

se servesc reci ..langa o inghetata ar fii de preferat:))

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise