Perisoare de primavara cu sos de smantana

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr carne curcan tocata
  • 1 legatura mica de marar
  • 2 ceape verzi
  • 1 usturoi verde
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • 3 linguri mari de smantana
  • 2 linguri ulei masline.

Mod de preparare

Taiem marunt 1/2 legatura marar, frunzele de la ceapa verde si usturoiul si le amestecam cu carnea tocata, sarea si pesmetul. Lasam la rece 1 ora.

Intr-o craticioara punem apa la fiert. In momentul in care apa fierbe formam perisoarele si le fierbem la foc mediu timp de 15 minute.

Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei de masline, 5 linguri de apa si partea alba de la cele 2 cepe, taiata marunt. Cand ceapa se inmoaie, apoi adaugam smantana. Lasam sosul sa dea in clocot, apoi adaugam perisoarele si mai lasam la fiert pe foc mic 5 minute.

Adaugam restul de marar taiat marunt.

Putem servi aceste perisoare de primavara cu cartofi natur sau cu mamaliga.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise