Pesmeti gustosi

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua intregi
  • 250 gr. zahar
  • o lingura miere
  • coaja de lamiie
  • 250 gr. faina
  • 200 gr. nuci

Mod de preparare

Se amesteca toate elementele, mai putin faina si nucile, o jumatate de ora. Se adauga apoi faina presarindu-se cite putina si nucile taie subtiri. Se toarna compozitia in tava unsa si presarata cu faina, se potriveste cu cutitul sa fie egala peste tot. Se coace la foc potrivit

Se taie calda in bucati

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise