Peste a la Suisse.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Peste(1 pastrav
  • mai marisor)
  • unt
  • ceapa
  • sare
  • piper roz proaspat macinat
  • vin
  • smantana
  • verdeata
  • oua

Mod de preparare

Intr-o cratita unsa cu unt se pun cepele taiate pestisori, iar pe deasupra pestele(pastravul) curatat si spalat. Se presara sare si piper roz proaspat macinat, se toarna vinul si dupa ce s-a acoperit pestele cu o hartie unsa cu unt, se lasa la cuptor, la foc mic, circa 30 minute. Galbenusurile se freaca cu smantana, se sareaza, se adauga verdeata tocata marunt si se toarna peste peste inainte sa-l servim la masa. Se serveste cu garnitura de cartofi fierti, taiati in felii rotunde si rondele de lamaie.

Va propun in cele ce urmeaza o combinatie de peste, ceapa, smantana, verdeata si oua, usor de pregatit si de servit, care se consuma cu o garnitura usoara de cartofi si felii de lamaie.Fiecare poate folosi ce peste doreste,noua ne place pastravul.Este o mancare usoara si foarte buna,pentru organismul nostru.

Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise