Peste alb, in camasa de branza

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 fileuri de cod (salau, merluciu) a 200 g fiecare,
  • cateva picaturi de lamaie,
  • cateva picaturi de sos picant (Worchester - se gaseste in comert),
  • cateva picaturi de otet,
  • sare,
  • piper negru.
  • In plus: 4 oua,
  • 2 linguri de faina,
  • 125 g cascaval ras,
  • 1 praf de nucsoara,
  • 1 priza de piper alb macinat,
  • 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar, patrunjel),
  • 3-4 linguri unt.

Mod de preparare

Se spala fileurile de peste, se usuca, se stropesc cu sucul de lamaie, sosul picant si otetul, se presara cu sare, piper si se baga 15 minute la frigider. - Se bat bine ouale intr-o farfurie adanca. Se adauga faina si cascavalul ras. Se pune sare, piper, nucsoara si piperul alb, macinat. Se pun si verdeturile tocate. - Se unge o forma de budinca cu unt si se pun fileurile de peste inauntru. Se toarna deasupra compozitia de oua, verdeturi si branza si se baga la cuptor vreme de 20 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise