Peste alb, in camasa de branza

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 fileuri de cod (salau, merluciu) a 200 g fiecare,
  • cateva picaturi de lamaie,
  • cateva picaturi de sos picant (Worchester - se gaseste in comert),
  • cateva picaturi de otet,
  • sare,
  • piper negru.
  • In plus: 4 oua,
  • 2 linguri de faina,
  • 125 g cascaval ras,
  • 1 praf de nucsoara,
  • 1 priza de piper alb macinat,
  • 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar, patrunjel),
  • 3-4 linguri unt.

Mod de preparare

Se spala fileurile de peste, se usuca, se stropesc cu sucul de lamaie, sosul picant si otetul, se presara cu sare, piper si se baga 15 minute la frigider. - Se bat bine ouale intr-o farfurie adanca. Se adauga faina si cascavalul ras. Se pune sare, piper, nucsoara si piperul alb, macinat. Se pun si verdeturile tocate. - Se unge o forma de budinca cu unt si se pun fileurile de peste inauntru. Se toarna deasupra compozitia de oua, verdeturi si branza si se baga la cuptor vreme de 20 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise