Peste alb in suc de legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 1 ceapa,
  • 1 legatura legume pentru supa (morcov, patrunjel, telina),
  • 2 linguri mari de unt,
  • 1 catel de usturoi,
  • 4 fileuri de cod (salau, merluciu etc.),
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura suc de lamaie,
  • 1 lingurita hrean ras amestecat cu otet (din comert sau preparat pe loc).

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca potrivit. Se curata zarzavaturile, se spala si se taie in fasiute subtiri. - Se pune grasimea la incins intr-o cratita. Se pun ceapa si celelalte zarzavaturi sa se caleasca vreme de 5 minute. Se adauga usturoiul intreg si 400 ml de apa. Se pune vasul pe foc sa fiarba. - Se spala fileurile de cod si se usuca intr-un servet. Se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu zeama de lamaie. Se pun in cratita peste sucul legumelor. Se lasa 15 minute sa fiarba la foc mic. - La final, se pune si hreanul si se gusta mancarea de sare si de piper. Se serveste cu garnitura de cartofi natur. (In loc de apa, puteti pune 400 ml apa fiarta cu Delikat sau Vegeta.)

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise