Peste cu ardei gras

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ardei grasi(1 rosu
  • 1 galbe
  • 1 verde)
  • 1 catel de usturoi
  • 300g file de peste
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1/2 borcan pesto rosu
  • 2 linguri ulei
  • 200ml supa peste
  • 100ml vin alb
  • praf de chili
  • patrunjel
  • felii de lamaie

Mod de preparare

Ardeii se curata si se taie bucati,iar usturoiul si ceapa se toaca.

Pestele se taie bucati si se stropeste cu suc de lamaie;se sareaza ,se pipereaza si se acopera cu un strat gros de pesto.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se calesc ardeii,ceapa si usturoiul.Se adauga pestele ,supa de peste si vinul si se fierbe 5-10 minute la foc mic.Se condimenteaza cu chili si se orneaza cu patrunjel verde tocat si felii de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise