Peste cu ardei la cuptor

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 ardei grasi galbeni,
  • 2 ardei grasi rosii,
  • 2 catei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • 1/2 legatura cimbru,
  • 600 g peste file (salau, cod, merlucius),
  • 2 linguri zeama de lamaie,
  • 150 g smantana dulce,
  • 150 g smantana acra,
  • 2 lingurite boia dulce.

Mod de preparare

Se spala ardeii, se curata si se taie fasii subtiri. Se adauga usturoiul presat, sare, piper si frunzulitele de cimbru. Se amesteca bine compozitia, se imparte in patru si se asaza pe patru foi dreptunghiulare de pergament. Pestele, spalat si zvantat, se imparte si el in patru portii, se pune peste legume, se sareaza, se pipereaza si se stropeste cu zeama de lamaie. Se-aduna marginile foilor, se strang bine si se baga la cuptorul incins la 200°C. Se lasa 40 de minute si se serveste cu un sos preparat din smantana dulce si acra, sare, piper si boia dulce. Ca garnitura: orez.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise