Peste cu ardei si orez

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 fileuri de peste
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura rozmarin
  • 3 linguri ulei
  • 3 ardei( rosu,verde,galben)
  • 100g orez
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Speli orezul si il pui la fiert in 250g apa usor sarata impreuna cu 1 lingura ulei. Se amesteca din cand in cand sa nu se prinda de cratita.

Intr-un castron,amesteci faina cu rozmarinul, busuiocul si piper dupa gust.

Speli fileurile de peste le usuci folosind servetele de bucatarie si le tai in 2-3 bucati pe care le treci prin amestecul pregatit.

Calesti pestele intr-o tigaie in ulei incins intorcand pe ambele parti.

Intre timp cureti si speli ardeii si ii tai in fasii dupa care ii adaugi in tigaie alaturi de peste.

Cand ardeii s-au inmuiat sarezi dupa gust.

Se asaza pe o farfurie atat pestele si ardeii cat si orezul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise