Peste cu fasole boabe

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri ulei
  • 1 praz taiat in felii subtiri
  • 2 felii de telina
  • 2 morcovi dati pe razatoare
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingura cimbru tocat
  • 420 gr fasole alba
  • 2 rosii tocate
  • 1 concentrat de supa de pui
  • 4 bucati de peste sau conserve
  • 2-4 linguri otet

Mod de preparare

Prajim prazul, telina, morcovul, dafinul si cimbrul 10 min. Adugam fasolea, rosiile si concentratul de supa. Trecem bucatile de peste prin ulei si le punem la cuptor 10 min .Asezam amestecul de legume pe farfurii, iar deasupra punem bucatile de peste si stropim cu otet.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise