PESTE CU FENICUL

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati file de peste,
  • 4 rosii,
  • 1 bulb mare de fenicul,
  • 1 lamaie,
  • 1 pahar vin alb sec,
  • sare,
  • piper,
  • 5 linguri ulei de masline,
  • condimente la alegere: busuioc, cimbru, chimen.

Mod de preparare

1. Intr-un vas se pun 5 linguri ulei de masline, un strat de fenicul taiat rondele, jumatate din cantitatea de rosii taiate rondele, apoi pestele, peste lamaie fara coaja taiata rondele, iar deasupra restul de rosii, sare, piper, condimente si paharul de vin.

2. Se da la cuptor pentru 30-35 minute, la 180*C.

3. Se serveste cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise