Peste cu glazura de mustar

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • (2 portii)
  • 2 buc. File de biban / salau (fara oase )
  • Fresh de la o lamaie mica
  • 2 lingurite Miere
  • 6 lingurite Mustar cu miere / dijon
  • ½ legatura Patrunjel
  • ½ legatura Marar
  • 2 lingurite rase Ierburi uscate (Provence) (optional)
  • Sare si piper alb dupa gust

Mod de preparare

Daca pestele are piele, atunci nu uita sa-i inlaturi solzii;

Presara putina sare si piper pe ambele file-uri;

Toaca patrunjelul si mararul marunt;

Amesteca fresh-ul de lamaie cu mustarul, mierea, mararul, patrunjelul si ierburile uscate;

Pune file-urile de peste intr-o hartie de copt si unge-le cu acest sos de mustar;

Pune-l in Crock Pot 6 L Saute si seteaza-l pe timpul de 1 ora si 30 min, si modul de gatire “high” - timpul poate sa difere mai mult sau mai putin in functie de dimensiunea file-urilor;

Scoate file-urile din Crock Pot si spala vasul de aluminiu;

Pune-l pe focul aragazului, incinge-l bine si pune prajeste fiecare file cca 1 min pe partea cu glazura de mustar, pana devine crocanta;

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise