Peste cu legume la cuptor (economic)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Eu am folosit pentru 2 crapi:
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii mari si coapte
  • 1 ceapa
  • 2 linguri bulion de rosi
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
  • cateva frunze de patrunjel
  • ulei sau untura 2 linguri
  • Sos:
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 jumatate de ceasca de vin
  • uitasem: si suflet :)))

Mod de preparare

Spalati bine pestele,il ungeti cu untura ,il presarati cu piper si sare,punem morcovul ras pe deasupra pestelui,punem cu lingura bulion deasupra pestelui, apoi ceapa taiata solzisori,ardeiul,rosile taiate rondele,cativa catei de usturoi si foi de dafin.

Bagam tava la cuptor.

Pregatim un sos: facem mujdeiul si adaugam jumatatea de ceasca de vin, amestecam si inainte cu 5 minute de a scoate tava de la cuptor adaugam sosul.

*nu va sfiiti sa puneti vin (pentru cei ce incearca pentru prima data) ii va da o savoare magica, incercati!

*il puteti decora altfel...imaginatie...

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise