Peste cu morcov si cartofi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 peste proaspat
  • ulei de masline
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • usturoi
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata pestele se spala si se lasa intreg. Morcovul si cartoful se dau prin razatoare. Se prepara o pasta din morcov ,cartof, usturoiul taiat marunt, zeama de la o lamaie,ulei de masline ,sare si piper. Cu o jumatate din pasta ungeti pestele iar cealalta jumatate se introduce in peste. Acesta se pune intr`un castron si se lasa acoperit 30 min. Dupa cele 30 de min se pune intr`o tava cu putin ulei de masline si se baga la cuptor aproximativ 45 min.

Numarul cartofilor si al morcovilor variaza in functie de marimea pestelui. Sper sa va placa...pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise