Peste cu orez si ciuperci

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 200g ciuperci
  • 250g orez
  • 3 cepe
  • 200ml ulei
  • 100ml vin alb
  • 1 cub unt
  • 2 linguri delikat legume
  • tarhon

Mod de preparare

Se curata pestele si se despica in 2. Fiecare jumatate se taie in bucati mai late si se sareaza.Se curata ceapa,se toaca si se caleste in ulei. Se adauga apoi orezul si apa ca sa-l acopere. Apoi se lasa sa fiarba timp de 10minute, impreuna cu 2 lingurite de Delikat Legume. Se spala si se taie ciupercile marunt si se inamubesc in unt. Se pune orezul (in care am incorporat ciupercile) intr-o tava si deasupra se pun bucatile de peste. Se condimenteaza cu piper si se stropesc bucatile de peste cu vin. Se da tava la cuptorul preincalzit. Daca e nevoie se mai adauga si aoa. Cand pestele s`a rumenit,se scoate din cuptor. Pofta buna!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise