peste cu patrunjel tocat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 crapi mici
  • 10 legaturi de patrunjel verde
  • seminte de pin
  • 4 catei de usturoi
  • 3 cepe verzi
  • margarina
  • 1 lamaie
  • 4 rosii cherry
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

. Curata pestii de intestine, spala-i bine si lasa-i la scurs.

2. Pune sare, piper si cimbru.

3. Curata ceapa si usturoiul, taie-le marunt si pune-le la calit intr-o tigaie cu margarina.

4. Separat, toaca marunt tot patrunjelul si adauga-l in tigaie.

5. Apoi pune si o mana de seminte de pin.

6. Ia de pe foc si imparte amestecul in patru parti egale, astfel incat sa umpli toti pestii.

7. Pune pestii intr-o tava mare. Adauga rosiile cherry intrgi, sucul de lamaie si pune totul la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise