peste cu patrunjel tocat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 crapi mici
  • 10 legaturi de patrunjel verde
  • seminte de pin
  • 4 catei de usturoi
  • 3 cepe verzi
  • margarina
  • 1 lamaie
  • 4 rosii cherry
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

. Curata pestii de intestine, spala-i bine si lasa-i la scurs.

2. Pune sare, piper si cimbru.

3. Curata ceapa si usturoiul, taie-le marunt si pune-le la calit intr-o tigaie cu margarina.

4. Separat, toaca marunt tot patrunjelul si adauga-l in tigaie.

5. Apoi pune si o mana de seminte de pin.

6. Ia de pe foc si imparte amestecul in patru parti egale, astfel incat sa umpli toti pestii.

7. Pune pestii intr-o tava mare. Adauga rosiile cherry intrgi, sucul de lamaie si pune totul la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise